resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2099
    kendisini çok severim. hakikaten çocukluk kahramanımdır. dortmund maçında son dakikalarda gol yedirdiğinde çok üzülmüştüm ama yine de kendisine olan hayranlığım üst düzeydir. tekniği zayıf, çalım atamaz, şut çekemez olarak bilinir hep ancak çok küçükken kendisini bir antremanda izlemiştim ve nasıl böyle düzgün freekick atıyor, nasıl çalım atıyor diye şaşırmıştım. maç içinde demek ki durum bambaşka oluyor farkındalığını ilk o zaman anlamıştım.

    kendisinin bugün videosunu izledim. uykunun yine haram olduğu bir gecede kendisini görmek önce gülümsetti. sonra yaşadıklarını gördüm boğazımda bir düğüm oldu. sonrasında galatasaray'a olan aşkını tekrar ilan ettiğinde tekrar bir gülümsedim. o zamanlar cesur yürek denmesinin sebebi sadece brave heart karakterine benzemesi değildi. tam da bugünkü videoda anlattıklarıydı. kendisi kadar azimli olmak kolay değil. hele ki galatasaray sizi yok pahasına satacakken 3.lig topçusu maaşıyla da olsa ben kalıp savaşacağım o formayı alacağım diyecek kadar cesur olmak hiç kolay değil.

    bugünlerde efsane diye konuşulanların, savunulanların yanında sana efsane demek hakaret olur. sen başka bir şeysin be büyük kaptan. hayat seni bir daha üzemesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın