resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17392
    açıklamalarını asla samimi bulmadığım futbolcu. doğru ata oynamanın peşinde. güçlü iken, önemli bir futbolcu iken galatasaray ile bağlantısı yok denecek kadar azalmış, yetmemiş kulübün efsanesi fatih terim'e türlü saygısızlık yapmış, yetmemiş "galatasaray 'ın teklifi komikti " şeklinde bir demeç vererek kalitesini göstermiştir. tüm bunları yapan kendisi değilmiş gibi, bugün yaptığı açıklamada mağduru oynaması gerçekten çok ucuz.

    farklı düşünenlere saygı duyuyorum ama çok sevdiğim bir deyiş vardır, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. arda'nın yegane amacının futbolu galatasaray forması ile bırakarak, futbol sonrası kariyerinde bu camianın nimetlerinden faydalanmak olduğuna inanıyorum.

    tüm bunların da ötesinde futbolcu olarak arda'nın takıma verebileceği herhangi bir katkı olduğunu düşünmüyorum. dolayısıyla burada sayın başkanın kötü adam olarak gösterilmesini asla kabul etmiyorum.

    umarım yanılıyorumdur, eğer arda samimi ise bunu futbolcu olarak kulübe gelmese dahi başka şekillerde hizmet vererek, yahut taraftar olarak da gösterebilir. ama günümüz şartlarında arda'nın transfer edilmemesi kararını çok doğru buluyor ve destekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın