• 37107
    50 seneye yakındır galatasaray'a emek ve gönül veren birinin galatasaraylılığından bahsediyoruz. dolayısıyla, cuma günü 19:05'te ben gerekli cevabı verdim attığım mesajda, benim için konu orada kapanmıştır.

    ligin ikinci yarısı için değişik bir galatasaray seyrettireceğimizi ifade etmiştik. böyle bir şey de planlıyorduk. oyundaki değişikliği demek istiyorum. sahada, istenilen her şeyi çok iyi yapan, istekli bir galatasaray vardı.

    ne olursa olsun konyaspor'u açmak çok kolay bir şey değil. sıkıntılı maçlar da oynadık konya'da. her şeyiyle sahada olan, iyi ve doğru şeyleri yapan bir galatasaray vardı sahada. iyi ve beraber götürdüğümüz düşüncesindeyim. iyi bir hafta oldu bizim için.

    oyunumuzun birçok yerini geliştirmeliyiz. mükemmel dememiz doğru olmaz. istikrarı devam ettiren bir galatasaray olmalı. bu, 90 dakika hiçbir dakika bırakmayan bir galatasaray olmalı. her geçen gün oynadığından daha çok keyif alan bir oyuncu grubu görüyorum.

    8-18'le, 10-21 arasında çok bir fark yok. galatasaray böyle oynamaya devam ettiği sürece her şey kapanır. ben vazgeçme taraftarı biri değilim. biz vazgeçmeyeceğiz. her hafta bir rakibimize yanaşıyor ve önüne geçiyoruz. kolay da değil bu.

    zor olacak ama hiçbir şeyden vazgeçmiş değiliz. kaderimiz de böyle zaten bizim.

    saracchi küçük bir şey hissettim dedi. sprinter bir oyuncu. her maç oynamaya başladı. leipzig'de her maç oynamadığı için böyle ufak tefek sıkıntılar olacaktır. saracchi'de çok bir şey olacağını düşünmüyorum. umarım falcao'da da öyle olur. yarın mr'larında bakacağız.

    fatih terim
App Store'dan indirin Google Play'den alın