resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:29
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 1151
    bu adamın fenerbahçe'de forma giymesinin tek sebebi gs'ın istemesidir. galatasaray'a transfer çalımı haberleri olsun, taraftar gaza gelsin diye alındı. yoksa comolli vizyonu adını duymadığımız birini getirecekti. çok net.
    vedat'ın da bizde bu kadar başarılı olacağını sanmıyorum. bence galatasaray çok net fenerbahçe'den büyük bir camia. bu da şu oluyor; gs'daki baskı daha fazla. burada başarılı olmak zorundasın. 2 yıldır forvetlerin lig gol krallığı rekorlarını kırıyor vs. bizde forvet gol atamayacak, takım 6-7 sene kupa görmeyecek falan. taraftar yıkar ortalığı. fenerbahçe'de böyle problemler yok, ligde zor kalıyorsun pişkin pişkin gülüyor adamlar. bu yüzden forvetlerinin üzerinde de çok baskı olmadığı için halısahaya çıkar gibi çıkıp oynuyor vedat.

    toparlarsam eğer; kötü bir oyuncu demiyorum, kesinlikle yanlış anlaşılmasın. iyi de para kazandırıp gideceğini düşünüyorum. bahsettiğim şey vedat transferi bizle yarışmak için yapıldı. ve bazı formalar ağırdır, taşıyamaz oyuncular. fenerbahçe forması artık o kadar da ağır değil. o yüzden rahat rahat oynuyor çocuk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın