• 9
    sadece bu dönemde değil hemen hemen her transfer döneminde fikir ayrılıkları yaşayan ikili.

    - birlikte ilk transfer dönemleri olan 2017-2018 sezonu kış transfer döneminde badou ndiaye rekor transfer bedeliyle gönderilmesine rağmen, yerine herhangi bir orta saha alınmamıştı.

    - 2018-2019 için yaz transfer sezonunu zaten biliyorsunuz. rekortmen gol kralı bafetimbi gomis itibarsızlaştırılarak gönderilmiş, kış transfer dönemine kadar santrforsuz kalmıştık.

    - 2018-2019 kış transfer dönemi ise, özellikle ozan kabak'ın gönderilmesi, kendi söylediğine göre fatih terim açısından ipleri kopma noktasına getirmişti. 6 aydır eksik olan santrfor transferleri ise son günlerde yapılabilmişti.

    - 2019-2020 için yaz transfer sezonu hemen hemen çoğu taraftar için başarılı görülürken, fatih hocanın "isim olarak iyi ama cisimler olarak da iyi olur umarım" ve özellikle falcao transferi konusunda hem süreçten hem de isimden pek memnun olmadığını belli eden açıklamaları ile genel kanının aksine yine sıkıntılı olduğunu gösteriyordu.

    yani, "arda turan" transferindeki fikir ayrılığı uzun süredir süregelen sıkıntıların bardaktan boşalmasını sağlamış gibi görünüyor.

    açıkçası, sadece transfer konusunda değil, fatih hocanın genel anlamda ali koç ve tff ekseninde, yönetimin yeterince arkasında durmaması ve genel olarak medyada konuşmalarından rahatsız olduğunu düşünüyorum.

    zaman zaman taraftarın da hunharca eleştirdiği bir yönetimi, fatih terim de bazen beğenmiyor olabilir ve fikir ayrılıkları olmayan hiçbir kulüp yoktur sanıyorum.

    sonuç olarak, fatih hocanın daha iyi bir başkan, başkanın da daha iyi bir teknik direktör bulamayacağını düşündüğüm ve daha önce bu tip çatışmalardan en zararlı galatasaray'ın çıktığını gördüğüm için aralarında problemleri bir an önce aşarak, az görünen şampiyonluk şansımıza odaklanmalarını diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın