• 2809
    daha önce amatör branşların durumundan dolayı desteğimi kaybettiklerini söylediğim yönetim. ama bu onların yaptığı doğruları görmemi engelleyecek bir durum değil.

    arda konusu malumunuz kabak tadı verdi. fatih terim'in üzerinde bu konuda bir baskı yok. o rahatça istediğini her zaman söyledi ve söyler de. ama yönetimin böyle bir lüksü yok. zaten liseliler yönetimin en ufak hatasını kolluyor. arkasında bir tek taraftar var bu yönetimin. arda transferi ile de bu desteği kaybetmek istemiyorlar ve taraftar da açıklama bekliyor.

    başkan hoca ile konuştuk ve bu transfer gündemimizde yok, ortak kararımız diyor ki sıkıntı olmasın diye, fatih terim arda'ya şans verilmeli diye açıklama yapıyor. bunu da 2 kez yapıyor.(u: 28 aralık 2019 galatasaray antalyaspor maçı sonrası ve 19 ocak 2020 galatasaray denizlispor maçı sonrası) sonra toplantı olmuş ve yönetim veto etmiş. ve yönetim bunu basına sızdırmış. basında ben fatih hoca istedi ama yönetim karşı çıktı diye bir şey okumamıştım bugüne kadar. ama öyle olsa bile taraftar açıklama bekliyor. bu işin artık kapanması lazım. bizim de bir şekilde duymamız lazım. yani transferin son gününe kadar diken üstünde mi olalım?

    hoca yönetim ile aramda sorun var denmesin diye çok uğraşıyorum diyor ama asıl uğraşan yönetim. bir yandan hocayı mutlu etmeye, idare etmeye çalışıyorlar, bir yandan da taraftarın istediği transferleri yapmaya çalışıyorlar.

    ama hoca her fırsatta ne dediği anlaşılmayan basın toplantılarına devam ediyor. acaba ne demek istedi burada diye düşünüyoruz sürekli. çıkarımlar yapmaya çalışıyoruz. bir kere de net ol kardeşim. açıkçası ben gitmek için yol yaptığını düşünüyorum. bunu da daha önceden gördüğüm için düşünüyorum. şampiyonluktan ümidini kestiğini düşünüyorum ki ben de kestim. bu sadece düşünce, yanılırım ya da haklı çıkarım. ama bu önemli değil.

    hoca ilk arda açıklamasını yaptığında* fatih terim'in sürekli arkasında olanlar, hocanın aslında arda'yı istemediğini söylüyor ve koruyorlardı. şimdi de neden bilgi sızdı diye koruyorlar.* giderse de yönetimin suçu olacak, onu eleştirenler için kötü şeyler söylenecek...

    bu böyle olmaz. bir insan her zaman haklı olamaz. sizler her yaptığında onu destekler, onu tabiri caizse ilahlaştırırsanız o da her istediğini yapabileceğini düşünür, hep kendini haklı görür.

    kısacası; ben arda konusunda yönetimi haklı buluyorum. fatih hoca giderse de, arda gelirse de işleri bundan sonra zor olacak. belki de bir daha seçilmeyecekler. ama 2019-2020 sezonu kış transfer döneminde doğru kararlar vermelerini ve gideceklerse de galatasaray'ı düşünerek hareket etmeye devam etmelerini umuyorum. galatasaray'ın hakkında hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın