resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17233
    transfer kapanmadan kulübümüze imza atacağını düşünüyorum. fatih terim'den özür dilemesi bir şey ifade etmiyor açıkçası; o, hocayla arda arasındaki mesele... galatasaray'ı ilgilendiren "komik bir teklif" ifadesi, hastane basması ve babası yaşında gazeteciyi uçak koltuğunda sıkıştıırp yumruklamasıdır. bu üçüyle ilgili de bir özür duymadım ben arda'da, hep bahane duydum.

    ha, özür dilese de gelmesin. niye gelecekmiş? diyelim bundan üç sene öncesi... galatasaray mali çöküş yaşıyor, felaket halde, arda'yı çağrıyor, "zor durumdayız, gel yardım et" diyor. arda gelir miydi? hayır. kimse gelmezdi. o zaman şimdi de galatasaray arda'ya kapısını açmayacak. yardım derneği değil burası. çok istiyorsa bir jübile maçı yapılır, galatasaray formasıyla futbolu bırakır. zaten bırakmış da futbolu, bıraktığını ilan eder yani.

    kendisi geleceğine hagi'yi getir, sahada otursun. frikik olunca gelsin vursun. ciddi söylüyorum, daha faydalı olur. hiç değilse taraftarı böyle ikiye bölmez, her gittiği deplasmanda ıslıklanıp küfür yemez. bir de üstüne frikikten gol atar, hadi atmadı diyelim, forma satar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın