• 13385
    bir adet gereksiz futbolcunun* transfer ihtimali üzerine yangin yerine dönen canım sözlüğümüzdür. o kadar genel bir şeyler yazmak istedim ki en uygun bu başlık olacağını düşündüm. şimdi her zaman olduğu ve olması gerektiği gibi farklı görüşler ve takınılacak tavırları entrylerde görebiliyoruz.

    şahsen ben bir oyuncu için galatasaraylılığımı askıya falan alamam, o ayrı mesele. ancak büyük tepki veren arkadaşlar da sonuna kadar haklılar. konu öyle uyuz bir konu ki, kimseye sen haklısın kardeş diyemiyoruz. bu transfer öznesinin çıkma sebebinin ben kesinlikle sadece futbolcunun emekliliği vs olduğuna inanmıyorum. yakın zamanda farklı uçlardaki bazı gelişmeler(fenerbahçe limit aşımı mevzusu, florya'nın tapusunu bir anda geri alabilmemiz) bu olayın siyasi boyutu olduğuna inanmama sebep oluyor. sanki malum siyasi çevreler bize florya'yı vermek ve rakip takımların kurallara uyması konusunda taviz vermeme karşılığında gereksiz adamı alıp zorla kendini camialı şekilde emekli etmesini sağlayın demiş gibi bir ortam seziyorum. çünkü başka türlü fol yok yumurta yokken bu kadar gündem olan bir konu olaşamaz.

    ayrıca bir yandan da şunu düşünüyorum, bahsettiğimiz değerler* kulüp rahat nefes alamazken geçerli kalabilmeli midir. çünkü bu değerlere aykırı hareket ettiği düşünülen teknik direktörümüz*, aynı zamanda yönetim* ile beraber adeta şapkadan tavşan çıkartarak iki şampiyonluk ile rakipleri finansal çıkmazın ortasına atıp bizi rahatlattılar. bu pencereden bakınca da insan düşünmeden edemiyor, değerler kulüp yaşadıkça vardır.

    bu kadar yazı yazdım, yine de bu denklemi çözemedim. yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan sorusuna gelişine vuran bir horoz gibi cevaplamak** isterdim, ama olmuyor ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın