• 2750
    https://www.galatasaray.org/...ktik/45975

    sportif a.ş.'yi önceki sene* 50m euro zarardayken bu sene* 5m euro kara geçiren mevcut yönetimimiz.

    çok üst perdeden incelediğimizde aradaki 55m euroluk pozitif ivmenin yüzde 60 kadarı gelirlerimizdeki artıştan ve yüzde 40 kadarı tee 20 ocak 2018'de seçilen ilk yönetim kadrosundan*beri ısrar ve azimle gösterilen harcama disiplininden kaynaklaniyor.

    yüzdece daha az diye basit sanan olursa naçizane bir uyarı yazayim: galatasaray gibi su gibi para harcamanın adet edinildiği, o liseden arkadaşım öteki bizim çocuktur diye kadroların şiştiği bir yerde bu sergilenen harcama disiplini benden önce yine belirtildiği gibi tarihe not düşülecek bir disiplindir.

    hepsine bu konudaki başarılarından dolayı teşekkür ederim. dilerim bu harcama disiplini bu yönetimden daha ileriki yonetimlerimize bir gelenek olarak geçer ve öyle de devam eder.

    bir de bitirirken aklıma geldi ekleyeyim: yine dilerim bu yönetimimiz aynı disiplin ve başarıyı olası bir şampiyonlar ligine gidememe yani o gelirlerden yararlanamama durumunda da ölçek ekonomisi uygulayarak devam ettirir. sportif a.ş.'nin bunu da öğrenmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın