resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16955
    dikkatimi çeken bir durum var; terim arda haberlerinin çoğu(özellikle terim'in arda'yı istediği ) ntv spor ve turkuaz medya kaynaklı. birisi rıdvan dilmene diğer göksel gümüşdağa ve tabi ki hükümete yakın. yani ikisi de arda'ya yakın haber kaynakları.

    olayin resmi tarafına geldiğimizde zaten terim(ardayı alın demedim dedi.) de yönetim de aralarında arda ile ilgili bir konuşma olmadığını söylüyor. üstüne mustafa cengiz almayacağız da dedi.

    benim bu olaydan anladığım ridvan dilmen tayfası ardanin özür dilemesini istediler. böylece terim 'in aklı karışabilecek(kendisini kişisel tanimayan herkes egosundan bahsediyor ancak butun futbolcuları ne kadar babacan olduğunu söylüyor ) ve arda üzerinden galatasaray camiasini karıştirabileceklerdi.

    arda'nin - galatasaray i cok seviyorsa - bunu sezmesi, bir iki sezon galatasaray taraftarina eski arda'ya dönebileceğini gosterip -hatta iki sezon konuşmasın o bile yeter- ondan sonra yaşı hic önemli değil fenerbahçede volkan in son sezonu gibi bir jübile sezonu ile biraksin bizde.

    edit : oyuncu11790 uyardi . teklif komikti dememiş. yanlis yönlendirme yapmamak icin son paragrafı sildim .
App Store'dan indirin Google Play'den alın