• 1705
    kendisi için bugün gündem olan açıklamaları özelinde değil, daha genel bir tanımlama yapacağım. kendisi fenerbahçe solcusudur. şöyle ki, bu fenerbahçe taraftarları arasında kanı beyaz olan bir güruh var. her şeyin en doğrusunu bildiğini zanneden, şike davasında dut yemiş bülbül, yeniden yargılanma denen saçmalıktan sonra aslan kesilen, 3 temmuzda ortaya çıkarılan ve geride bırakılan sezonun ne kirli işlerin senesi olduğunu adı gibi bildiği halde kumpas diyebilecek kadar kör, galatasaray'ın adını fetö ile anmaya amiyane tabirle hükümetin ateşten kundaginda büyümüş bu şer odağını galatasaray'da görev almış eski sporcular üzerinden galatasaray'ın yararına çalışmış bir suç örgütü gibi göstermeye gayret eden, beri tarafta savcılarla yapılan halı saha maçlarından bahsettiğinizde mavi ekran veren, buldukları her fırsatta devletin kurumlarına teşekkür eden, hiç olmadı tff'yi spor bakanlığını, dahi bütün devlet erkanini göreve çağıran, bir yandan da stadlarinda gezi olaylarında canını yitirmiş 19 yaşındaki ali ismail korkmaz'ın adıyla demogoji yapmaktan geri durmayan, cumhuriyetin son kalesi fetö düşmanı (!), romantik ve gerçeklerden fersah fersah uzak, spor kültürü anlamında da futboldan daha çok basketbol bilen taraftar profilidir.
    işte mehmet demirkol tam olarak budur.
    üzücü olan şu ki bugün ayan beyan galatasaray yönetimine sallamasa bu mecrada bile bir çok seveni destekleyeni olmaya devam edilecektir. kaldı ki bir hafta sonra bir yazı yazıp yine objektif suların narin kuğusu oluverir.
    işte bu şahıs, galatasaray lisesi mezunu olması hasebiyle galatasaray spor kulübü asıl üyesi de olabilir. hatta önümüzdeki on yıllar içinde kulüpte yönetsel faaliyet de yürütebilir.
    kendisi galatasaraylı olmak ile, liseli olmanın en önemli ayırdıdır. galatasaray spor kulübünden, armaya gönül verenlerden ilelebed uzak olması yegane temennimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın