• 64
    bu konulardan hiç anlamam ama büyük bir fırsattı. fırsattı diyorum çünkü yapılacağını hiç sanmıyorum. 10 sene önce 2-3 seneye tamam deniyordu, 10 sene geçti hala 2-3 seneye tamam hayalleri kuruyoruz. bence en az bir 10 sene daha bekleriz. ayrıca salonu değil salonları olmalıydı.
    aslantepe'ye bir voleybol, bir basketbol salonu yapıldığını, voleybol ve basketbol maçlarının futbol maçıyla aynı günün erken saatlerinde olduğunu düşünün (14:00'te voleybol maçı, 16:00'da basketbol maçı, 20:00'de futbol maçı gibi.) fena mı olurdu? yani müsait olan ve galatasaray'a gönül vermiş insanların bir günü galatasaray ile geçerdi. bunun yemesi, içmesi, çevredeki kulüp store'larından alışverişi vs. derken güzel bir gelir kaynağı olurdu.
    yani bu spor salonu işi bir zorunluluk değil de bir fırsat olarak görülmeli, zaten işin içinde beton dikmek olduğu devlet de sonuna kadar destek verirdi. beton deyince hipnotize oluyorlar, beton demek para demek..
    dedim ya bu işlerden pek anlamam ama bunca yıldır kimse neden bunu akıl edemiyor daha doğrusu hep lafta kalıyor ve hayata geçiremiyor anlayamıyorum. galatasaray bunun altından kalkabilecek güçte ama olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın