resim
Gökhan Ünal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 133
    neden bu kadar dalga mevzusu olduğunu anlayamadığım futbolcu.

    adam geçen sezonu 13 gol 15 asistle tamamlamış, buna kötü bir istatistik demek mümkün değil. bu sezon da 8 asisti ve 2 golü var. tamam, bir forvet oyuncusunun stoperden az gol atıyor olması pek de iç açıcı bir şey değil lakin pozisyona girmeyi başarıyorsa, form tuttuğunda her aldığını da gol yapabilir. mesut bakkal'ın deyimiyle pozisyona giren takım iyi takımsa pozisyona giren forvet de iç güveysinden hallice bir forvettir, onların yarısını atarsa da iyi bir forvettir.

    ayrıca alex'le iyi bir ikili olmaları da çok zor bir ihtimal değil, gökhan ünal gibi aralara iyi koşan, defansın arkasına sarkan bir oyuncu alex'in ara paslarıyla biraz da özgüveni yerine gelirse bu ikinci yarı en az 10 gol atar.

    ayrıca da o çok dalga geçtiğimiz güiza-gökhan ünal forvet hattının ardında alex gibi hem asistçi hem de fırsatçı golcü bir adam varsa o kadar da komik anlar yaşayacağımızı sanmıyorum. güiza da gökhan da oraya buraya koşarken stoperlerin dengesini bozacak futbolcular. eğer daum 4-3-1-2 oynarsa onlar için daha doğru seçim olur.

    ha ayrıca asıl dalga geçilmesi gerekn mevzu bence uğur boral ve kazım kazım'la gelişemeyen kanat akınlarıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın