resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16927
    rakip taraftarlar, dört gözle bize gelmesini ve karıştırmasını bekliyorlar.aslında bu herşeyi açıklıyorda hala göremeyen tarftarlarımız ve hocamız var. bizi karıştırmak için arda'nın yeni vukuat yapmasına gerek yok. uslanmıştır, aklı başına gelmiştir diye tahmin ediyorum ama geçmişi bizi karıştırmaya yeter de artar. basını da düşünün nasıl üstümüze gelirler nasıl.

    ayrıca gs seviyesinden fersah fersah uzakta olan birini niye alalım. fiziği, tembelliği ve çevresi olsun bu saatten sonra gs seviyesine gelemeyecek bir daha. bunu görmek için ne futbol alimi olmaya,ne de uzman olmaya gerek var. herşey bariz ortada. artı kendisine verilecek 1 tl dahi zarardır. sonra bu taraftardan vefa vs bekliyorsunuz. durumlar zaten belli gs'ın parasını çöpe atmaya kalkışmasın hiçkimse.

    vefa diyen romantik taraftarlarımız, arda barça da iken gs teklif yaptığında vefa neydi diye hatırlasınlar. kaldı ki bu adam oynayamıyordu o dönem buna rağmen dedikleri ortada. vefa komikti o zamanlar.

    hoca da kendine gelsin bir an evvel. kendisi için zemin kaygan zaten, uçuruma daha da yakınlaşmanın alemi yok. bu sene biraz geride kaldı nasıl sallandı gördük. sene sonu geride kalırsa vefasızlığın zirvesini yaşayacak gibi. ayrıca öyle evlat vs bilmem ne geçti o pazarlar. bu kadar paranın döndüğü yerde vefa mefa anlamam arkadaş. gs'ya faydası var mı ona bakarım.

    hocanın tff tarafına geçişyle bir daha gelmesini istemeyenlerdendim ama geleceğini de adım gibi biliyordum. milli takım süreci sonrası onun bize bizim de ona ihtiyacımız vardı. kendi adıma olumlu karşıladım. aslolan galatasaray'dı.

    ama arda'ya ihtiyacımız yok.

    aslolan galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın