resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15536
    neymiş 3 ü direkt 5 şampiyonluğa katkısı varmış. son iki şampiyonluğa katkısı var demeye insan utanır bunu yazmak için.

    2017-2018 sezonunda selçuk'un mevkisine 3 transfer yapıldı (belhanda, ndiaye, fernando), devre arasında ndiaye satıldı donk oraya monte edildi. 2018-2019 sezonunda bir önceki 3 lü yanına emre akbaba transfer edildi. selçuk oynasa şampiyon mu olabilirdik.

    gelelim şu meşhur "tarihin akışını değiştiren" şampiyonluklara. bu şampiyonluklarda galatasaray takımı o kadar iyiydi ki selçuk karşı tarafa gitse de galatasaray muhtemelen benzer başarıları kazanacaktı, ama selçuk inan şu an muhtemelen mersin idman yurdunda oynuyor olurdu. ilgili şampiyonluklarda galatasaray kadrosunda "en az" selçuk kadar şampiyonluğa katkı vermiş isimler aşağıda. bakıyorsunuz felipe melo varken selçuk iyi oynamış, melo yokken selçuk herhangi bir katkıda bulunmamış. buradan çıkan sonuç çok net. ilgili yıllarda orta sahamızı taşıyan isim selçuk değil çok net felipe melo. kendisinin olmadığı ve selçuk'un direkt katkıda olduğu herhangi bir şampiyonluk yok. selçuk'un ilk 11 den kesilmesi sonrası 2 yılda 2 şampiyonluk aldık. bırakın artık masal anlatmayı.

    2011 – 2012 sezonu
    fernando muslera
    tomas ujfalusi
    emmanuel eboue
    felipe melo
    engin baytar
    johan elmander
    milan baros
    necati ateş

    2012-2013 sezonu
    burak yılmaz
    wesley sneijder
    didier drogba
    albert riera
    felipe melo
    fernando muslera
    hamit altıntop
    johan elmander
    umut bulut,

    2014-2015 sezonu
    fernando muslera
    felipe melo
    hamit altıntop
    wesley sneijder
    bruma
    umut bulut
    burak yılmaz

    kaptanlık konusunda ise koluna bant takarak, doğum günlerinde pasta yedirerek kaptanlık olmaz. ne zaman galatasaray doğranırken çıkıp bir demeç verdiğini okudunuz? ne zaman maçta hırsı ile takım arkadaşlarını motive ettiğini gördünüz? kendisin medyada samsung'a s8 modeli için dava açarken okuduk daha söyleyecek söz yok sanırım.

    ha bir de "8 senelik galatasaray kariyerinde fb derbisinde forma çıkarmak dışında bir hatası olmamıştır." :)) hataya bak sanki yanlışlıkla sarı kart görmüş gibi anlatılıyor. pardon da daha ne yapsın??

    kaptan görmek istiyorsanız (bkz: muslera)
    efsane görmek istiyorsanız (bkz: felipe melo)
App Store'dan indirin Google Play'den alın