resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16836
    yazacaklarım arda'nın gelmesini istemek veya istememekten öte sürece yönelik niyet okumalarım, çıkarımlarımdan ibaret. görüşlerimi ilgili entry'de ifade etmiştim bir süre önce, fikr-i sabitim. (bkz: #2815112)

    fatih hoca konuşmalarında genel olarak arda'nın galatasaray'da futbolu bırakmasının doğru olacağını ifade etti. ama bunun zamanlaması konusunda hiçbir zaman net bir şey söylemedi. başkan için "ben öyle demezdim" söylemi ise şimdiye dair değil geleceğe dönük planlamasından kaynaklı. benim şahsi görüm, arda bu transfer döneminde transfer edilmeyecek, bu konu şimdilik derin dondurucuya atılıp soğuması beklenecek. ta ki yaz dönemine kadar...

    arda'nın barcelona sözleşmesi 20.06.2020 tarihinde son buluyor. her ne kadar arda'yı şu an istiyor olsak, barcelona "toplayın tasını tarağını, üstü de sizde kalsın" diyecek bile olsa bu kadar toz, duman arasında, şampiyonluk yarışı sırasında hoca arda'yı takıma alıp taraftarı iyice karşısına almaz. fatih terim akıllı adamdır, biraz hocayı tanıyorsam bu topa giriş sırasının şimdi olmadığının farkında olduğunu adım gibi biliyorum. arda ile baştan sona bir yaz kampı geçirmeden böyle bir planlama yapmayı asla düşünmüyordur. bu yüzden arda konusundaki gerilimlerimizi, kırgınlıklarımızı, şaşkınlıklarımızı şimdilik bir kenara koyalım. daha fazla dağılmaya lüksümüz ve tahammülümüz yok. önce bir lig başlasın, mayıs gelsin, mayıslar bizim olsun, sonra tekrar konuşalım. şu an ne hocayı daha fazla örselemek ne de başkanı fişeklemek kimsenin önceliği olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın