resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16829
    üzerine iki kelam etmeden duramayacağım eski futbolcu. öncelikle kendisi üzerinden mustafa cengiz'e laf atan fatih terim'e, sonra da gelmesinde bir sakınca görmeyen, hatta fayda sağlayabileceğini düşünen değerli renktaşlarıma sesleniyorum. bildiğim kadarıyla galatasaray bir spor klübü ve futbol takımı da bu klübün lokomotifi. bu adamın, futbol takımımıza fayda sağlayacağı saha içi tek bir, ama tek bir faktörden bahsedinki, ben ve benim gibi gelmesini istemeyenler ikna olsun. ya da hoca bahsetsin. galatasaray'ın değeri, eski futbolcumuz, altyapı ürünümüz gibi hamasetler ile değil ama. 'saha içi' faktörlerle, bu adamın, liderin ve direk rakiplerinin hatırı sayılı bir puan farkıyla geride olan takımımıza ne fayda sağlayacağını çıksın canlı yayında anlatsın; biz de ikna olalım. hocam biz sol açıkta, hollanda milli takımı oyuncusu babel'i ağır, ömer bayram'ı eforlu ama yeteneği eksik diye beğenmiyoruz; gittik onyekuru'yu getirdik. ne yapacağız; onyekuru'yu arda'nın arkasında mı bekleteceğiz; yoksa onyekuru ile yorup, arda'yla mı vuracağız(!).

    hadi diyelimki arda'yı, iğrendiğim 'abilik' sıfatıyla klübe getirmeye niyetlendiniz. yahu bu adam, klübümüzde hangi futbolcuya ne abiliği yapacak, kime mentor olacak, kim bu adama saygı duyacak. birçok renktaşın yazdığı gibi, bu role uygun birçok eski oyuncumuz var bizim. kaldıki, biz sırf abilik yapsınlar/yapıyorlar diye, hocanın çalışmadığı dönem hiçbir antrenörlük faaliyetinde bulunmayan hasan şaş'a ve ümit davala'ya para saymıyor muyuz? e arda'nın olayı ne burada? dahası, bu adam nerede abilik yaptıki, burada yapacak? milli takımda mı, milli takım uçağında mı yoksa gece klübünde mi?

    eğer burası hala gündüz kılıç'ın his takımıysa, metin oktay'ın karakter yuvasıysa; izleyecek olanlara sonsuz saygı ve sevgilerimi sunarak, tek maçımızı bile izlemem. kuşlardan bir farkımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın