resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15509
    2019-20 sezonunda 17 maçta 258 dakika alınca verdiği zararın boyutunun 3 maç sınırlı olduğu yanılgısına kapılınan, sıfır nabızla galatasaray orta sahasında gezinen mayıstıro futbolcu. 258 dakika deyince insanlar her maçı otomatik olarak 90 dakika olarak algıladığı için sadece 3 maçta bu süreyi tamamlamış sanıyor. eğer bir istatistik paylaşılacaksa o 258 dakika'da katlettiği maçların sayısı ve yediğimiz goller de ek bilgi olarak verilmeli. kazın ayağı öyle 258 dakika deyip de kestirip atılacak gibi değil işte.
    selçuk efendi son 10 dakika oyuna girer gol yeriz, son 20 dakika girer yine gol yeriz, son 30 dakika girer goller yeriz. selçuk o 258 dakikanın her saniyesinde doya doya galatasaray'a zarar vermiştir.
    keşke oynadığı 258 dakikanın tamamı 3 maçta olsaydı... en fazla 9 puanımıza mal olurdu ama dediğim gibi 258 dakikanın her saniyesinde doya doya zarar verdi bize.
    bunu fark edemeyip onu oynatan da ondan daha fazla sorumlusudur bu kayıpların. 1 değil, 2 değil defalarca aynı senaryo tekrar etti ve teknik direktörümüz her seferinde sos veren selçuk'u seyredip, inatla oynatmaya ve oyuna almaya devam etti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın