• 362
    biraz da karşı tarafı dinleyelim mi? antu.com sunar..

    eyetouch: hayırsız olsun da‚ bunlar sağ bek alıp stoper mi oynatacaklar şimdi. komik oluyorlar ya sag bek alıp duruyorlar (bkz: bilmiyorsan sus adam sansınlar)

    voak_fb: en azindan transfer yapiyor adamlar

    psychotron: off ya haldun gibi bir yöneticimiz neden yok

    goner: ortalama bir transfer. öte yandan kewell´ın burada kalmasına sebep olabilir ama‚ esas ben buna üzülürüm. kewell gitse‚ çok daha iyi olur

    sebefb1907: öyle yada böyle eksik bölgelerine transfer yapıyorlar‚ dünde bayan basket takımına bir oyuncu aldılar .. biz hala gerekirse transfer yaparız falan diyoruz..
    bizim de kesinlikle bir hucum oyuncusu almamız lazım en azından...

    myke: valla bence de o kadar iyi olmamasına rağmen adamlar gidp transfer yapıyor önceden biz yapardık bu transferleri :(

    hamza turan: inanın westham taraftarlarını okudukca gülme krizine giriyorum ‚adam para göz soyup gidecek ‚ tank gibi ağır vede kontratı bitmek üzere iken birazcık oynayan bir oyuncu diyorlar..

    simiyagon07: 6-0.....o kadar! *

    kemal yegül: bana göre kapalı kutu...
    ingiltere´de futbol 10 kişilik savunmayla oynanıyor...drogba yeri geliyor çizgiden top çıkarıyor..buradaki düzende ne yapacağını kimse bilemez...
    umarım başarısız olur.

    cascade: eksiklerinin farkında olan yönetimleri bu işi bilseler ön liberoya 2 tane adam alırdı..sorunun defansta olduğunu zannediolar ortasahasındaki yetenksiz kazmaları gören yok....düşünsene göbekteki isimlerinin emre ile cristian olduğunu...ligdeki sıralamayı tahmin bile edemezdin..

    alonelight: merak etme onu da hallederler‚sonuçta adamların defansları da gayet kötüydü.. ayrıca gsnin parası yokken kendi çapında birşeyler yapmaya çalışıyorlar..yani adamların alabileceği adamlar zaten sınırlı ama adamlar ellerinden geleni yapıyorlar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın