• 84
    rakip tuzlaspor olsa da sahada babel ve nzonzi olmayınca takımın el freninin nasıl boşa alındığını, takımın nasıl aktığını görmüştük. bu maçtan da 1 saat öncesine kadar merak ettiğim tek şey babel'in kadroda olup olmayacağı (nzonzi zaten kadro dışı).

    ilhan palut göztepe'de 3-4 haftada takımı eline aldı ve hem lig hem de kupada bir oyun planı gösteriyorlar dolayısıyla geçtiğimiz 2 seneden daha zorlu bir göztepe karşımızda olacaktır. zayıf noktaları ise stoperleri ve beto'nun istikrarsız performansı. titi benim hiç beğenmediğim bir stoper, alparslan da titi'nin açıklarını kapatmaya çalışırken kendi kendi performansını gösteremiyor. orta sahayı elimize alıp stoperlerin zaaflarından faydalanabilirsek istediğimizi alırız. fatih terim'in nasıl bir 11 çıkaracağını merak ediyorum. lemina'nın sakat nzonzi ve seri'nin de hocanın gözünden düştüğünü varsayarsak selçuk bu maça 11 başlayabilir.

    ama benim çıkaracağım 11 şu olurdu:

    muslera / mariano-ahmet-marcao-nagatomo / feghouli-belhanda-taylan-ömer / falcao-erencan(ciddiyim) orta sahaya selçuk konulup hemen önlerine belhanda ile 4-4-1-1 gibi bir sistem de kullanılabilir. yeter ki babel olmasın takımda.

    edit: kaybedenin şaşırtmadığı maç oldu
App Store'dan indirin Google Play'den alın