resim
Steven Nzonzi
Takım:Konyaspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 1046
    fatih terim tarafından transfer ettirilip daha sonra yeterince tempolu oynamadığı, mariano'nun, belhanda'nın, babel'in arkasını toplayamadığı için kesilen futbolcu. ''iyi de sayın hocam bu adam zaten kariyerinin hiçbir döneminde böyle bir oyun oynamamışken bu adamı neden transfer ettin'' diye soracak kimse var mı acaba hocaya. hadi daha önce hiç izlemedin diyelim 2 metre boyunda bir adam ne kadar çabuk olabilir? madem sağa sola basan, adam yiyen bir oyuncu arıyordun malatya'nın empoli'den bonservis ücreti ödemeden kadrosuna kattığı afriyie acquah ya da nzonzi'ye göre daha hareketli olan ve beşikaş'tan önce anlaşmada sağladığımız elneny'i aldırabilirdin.

    bir de ciddi ciddi hiçbir sistemde oynayamayacağı yazılmış.* geçen sezon* ligin içinden geçen onyekuru'yla şamar oğlanına dönen slimani'nin bu sezon* monaco'daki durumlarına bakarak sistemlerin oyuncular üzerindeki etkisini anlayabilirsiniz. gerçi ön liberoda oynayan adamı şut çekmediği için eleştirenlerin kendisini beğenmemesi gayet normaldir. muslera da kafa golü atmıyor mesela o konuda ben de çok kırgınım. kahvedeki dayılar bile bazen daha mantıklı yorumlarda bulunabiliyor.

    edit: saha içine verecek cevabı olmayanlar olayı direk saha dışına çıkarmış. sistemi mistemi geçelim tabi ne gerek var böyle şeylere. hocanın n'zonzi'yi antremanı terk ettiği için kadro dışı bırakması ne kadar doğruysa transfer etmesi ve kötü oynamıyorken takımdan kesmesi de o kadar yanlıştır. bu ayrımı yapmak şart. adam kötü oynadığı için değil takımın ihtiyaçlarına uygun olmadığı için kesildi. ve takımın ihtiyaçlarına uygun olmadığı halde bu oyuncuyu transfer eden fatih hoca net şekilde hatalıdır.
    bu arada melo futbolcu değil. futbolcu olsa juventus o parayı ödedikten sonra bize göndermezdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın