resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2174
    15 aralık 2019 sivasspor fenerbahçe maçı sonrasında yaptığı açıklamalarından sonra yalısında oturup kendini izlese neden böyle şeyler söylüyorum diye kendini sorgular. gazete ya da basını da iyi takip etmiyor belli ki.

    --- alıntı ---

    gazetecilerin galatasaray teknik direktörü fatih terim’in ‘reklam servislerinden, spor servislerine mesajlar gittiğini söyledi. sizi ima ettiği belirtiliyor. neler söyleyeceksiniz?’ sorusu üzerine konuşan ali koç, “beni kastettiyse, beni kastettiğini söylesin, söyleyeyim. duymadığım konuda yorum yapmam doğru olmaz. spor basınında en az laf söylenen hoca fatih terim. en çok sahiplenilen, en çok korunan hoca fatih terim. terim’den daha çok korunan hoca yok. bunun da sebebini zamanı gelince açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

    https://skor.sozcu.com.tr/...an-hoca-yok-1426368/

    --- alıntı ---

    fatih hoca her zaman satın alınmış medya organları tarafından en ağır eleştirilere maruz kalmıştır. kimin kimler tarafından kollandığı da bariz bellidir. muhtemelen aklanma çabaları olabilir. fatih terim yarası olduğu için kendisinin söylediklerini keyifle dinliyorum.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın