• 1870
    bir konu hakkında yazacağım en uygun başlığın bu başlık olduğunu düşünüyorum. söyleyeceklerimi kimse kişisel algılamasın lütfen.

    sözlükte bolca fatih terim severler-fatih terim karşıtlığını ilgili ilgisiz her başlıkta görüyoruz. baştan söyleyeyim, entrylerime açıp bakabilirsiniz fatih hocamı babam 2 olarak görürüm ve bunu da bolca dile getiririm.

    memnun olmadığım konu ise şu. şu an aklıma ilk gelen ismi söylüyorum mesela, jean michael seri. başlığına girin bakın, bir yazar arkadaş diyor ki şu şu şu nedenlerle oynamasını isterim oradan başka bir arkadaş diyor ki oyuncu üzerinden fatih terim düşmanlığı yapıyorsunuz. başka bir arkadaş diyor ki fatih hoca'nın oynatmaması şu şu nedenden dolayı çok doğru diğer arkadaş diyor ki fatih terim aşkı gözünüzü bürümüş fatih terim sporlu olmuşsunuz. seri'yi sadece aklıma ilk gelen isim olduğu için yazdım. örnekleri çoğaltabiliriz.

    arkadaşlar burası canımız sözlüğümüz. herkes karşısındakine hakaret etmeden düşündüğünü söyleyebilmeli. troller, başka takım tutanlar elbet burada da var ama zaten göze batanlar bir şekilde uzaklaştırılıyor. bizi diğer platformlardan ayıran şey buradaki saygı ve sevgi. ben kendimden örnek vereyim burada daha hiç görmediğim kişileri bile çevremdeki çoğu kişiden fazla sevip fazla sayabiliyorum. çünkü söyledikleriyle o insanlar bunu sağlamış.

    sizlerden ricam daha itidalli olmanız, olmamız. ve inanıyorum ki birlikte nice şampiyonluklar göreceğiz.

    (bkz: hayatın anlamı galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın