2019-20 UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.Hafta Maçı
23:00 Parc Des Princes
5 - 0
  • 171
    normal şartlarda turu garantilemiş bir paris'i yenmek dünyanın en imkansız olayı değil. zira iddialı bir psg bile dünyanın en iyi takımı değilken, formsuz galatasaray hiç ama hiç dünyanın en kötü takımı değil.

    ama en büyük özelliği motivasyon ve hırs olan hocanız, sene başından beri tek bir şampiyonlar ligi maçından önce bile "kazanmak istiyoruz, iyi hazırlandık, güzel sonuç alacağız" diyemezken, daha maçtan önce bile mağlubiyeti kabullenmiş de "acısız olsun lütfen" der gibi konuşurken, hangi oyuncu hangi galibiyete inansın bilmiyorum. kimse bize hayal satın demiyor, taraftar elbette biliyor galatasaray'la psg - madrid arasındaki sıklet farkını. ama sene 2019,tuzlaspor'un sizi 2-0 yendiği yerde, siz nasıl en baştan pes ettiğinizi bu kadar göze sokabilirsiniz?

    dakika 80'e 0-0 bile gitse maç, hoca son 10 dakika takıma gol atabileceklerine inandırabilir mi bilmiyorum, bu kadar inançsız maç önü demeçlerinden sonra.

    sıfır heyecanla, bir müptelanın mecburiyeti modunda izlenebilecek maç.

    edit: mehmet demirkol sağolsun, benzer şeyler söylemiş. bu yıl kadro değil, psikoloji bozuk. kimse kimseyi kandırmasın. https://twitter.com/...782558216695808?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın