• 65
    yabancı serbestisi sayesinde aynı epl gibi şampiyonluğa oynayan tam 6 takım var bu sezon. bu takımlardan lider sivasspor'u taşıyanların ise ekseriyetle türk futbolcular olması milli takımın geleceği için içimizi ayrıca umutla doldurmakta. bizim bu süreçte en parlak futbolcularımız da türk; adem, emre taşdemir ve ömer. beşiktaş'ta da umut nayır öne çıkanlardan. işte bu hep hakedenin formayı aldığı yabancı serbestisi kuralından ileri geliyor.

    2007-2008 sezonundan beri ilk defa 3'ten fazla takımın şampiyonluğa oynadığını görüyorum. keşke rant, cep doldurmak için tekrar yabancı sınırını getireceklerini bilmesek de anadolu takımları parlamaya devam etse böyle... ama nerede?

    oynadığımız futboldan bağımsız olarak muhteşem bir sezon yaşıyoruz bana göre. tadını çıkaralım ve eğer biz olamayacaksak anadolu takımlarından biri olsun şampiyon derim.

    devre arasına kadar çoğu iç sahada olan fikstürümüzle fener'i altımıza alabilirsek ve nokta atış niteliğinde bek, stoper ve kanat transferleri gerçekleştirirsek gayet de mümkün olacak olan bol inşallah'lı önerme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın