resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 53
    seri, belhanda, lemina, nzonzi, ömer bayram hatta soso, donk ve atalay gibi alternatif oyuncuların ve muhtemelen yakında dönecek emre akbabanın bulunduğu yetersiz orta sahamız için, bu oyunculardan daha nitelikli ve yeterli olduğu düşünülen oyuncu.

    sezon başı bakınca sahip olduğumuz tüm bu isimlerle zamanın en iyi orta alanını oluşturduğumuzu düşünmüştük. şimdi geldiğimiz nokta ise sivasspordan mert hakan yandaşı orta sahanın ilacı olarak görmek. şu kadroya mert hakanın eklenmesi neyi değiştirecek onu da izah etmek gerek. sivasın oyun düzeninde, oyun düzeni içinde görevini iyi yapan bir oyuncu.yanında hakan, kanatta emre, diğer tarafta fernando önünde de kone oynuyor mesela. uğur ve goiano da hücum anlamında önemli katkı sağlıyor.

    uzun uzun sivasın oyununu anlatmak değil mesele. mesele bizim eldeki oyuncularımızı çöpe atıp sürekli belirli sistemde başarı elde etmiş oyunculara imrenerek durumun çözüleceğine inanmak. tıpkı bilinçsiz bir tüketici gibi davranmak. sistem yerine bir unsura, bir şeye, oyuncuya tek başına gereğinden fazla, ederinden fazla anlam yüklemek. kaldı ki bizim maddi sıkıntımız ortada.

    kötü oyuncu olduğunu söylemiyorum, katkı da verir ama tek başına, düzensiz bir takımda sadece yukarıda saydığım oyuncularımız gibi değersizleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın