resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 9552
    kendisine aynı eleştiriler yapılmasından da aynı argümanlar ile savunulmasından da bıktığım bize üç kupa kazandırmış teknik adam. evet balık hafızalıyız kendisi gelene kadar 2014-2015 sezonunda dört yemediğimiz takım kalmamıştı en son evimizde trabzonspor'dan üç yemiştik. bu süreçte ne hikmetse muslera topları tutamıyor, sneijder gol ve asist yapmıyordu ta ki kendisi gelince futbolcu olduklarını anladılar top tutmaya, atmaya artırmaya başladılar. karşıtları 2014-2015 sezonunda en çok son haftalarda alınan bir sıfırlık galibiyetleri hatırlayıp kısır bir futbol oynadığımızı düşünüyor lakin kendisi içeride ve dışarıda etkili hücum futbolu oynatmıştı. kupada dandik bir takım çıkınca dokuz tane atıyorduk ligde konyaspor'u deplasmanda beşliyorduk.

    kendisinin en büyük hatası 2015 yazı oldu. fenerbahçe'nin agresif transfer politikası karşısında d.a.ö. ve yönetimini korumak adına yaptığı açıklamalar kendisinin adını denge dengeoğluna ve vizyonsuza çıkardı. kendisinin kalinic ve konoplyanka'yı reddettiği asparagası çok tuttu halbuki yaz başında gignac, ayew ve gomez'i isteyen kendisi değilmiş gibi. jem paul karacan transferi saçma idi büyük ihtimal kendisi de bunun saçma bir fikir olduğunu söyler. diğer sallanan transferi bilal kısa şu an takımımızda olsa yaratıcılığımız iki kat artar. 2015-2016 sezonunda gönderildiği sırada şu anki durumumuzdan iyiydik. şampiyonlar ligi'nde benfica deplasmanında yasin malum pozisyonu gol yapsa gruptan çıkmamız içten bile değildi. benfica'yı istanbul'da yendik bu galibiyet bir süre avrupa'da son kazandığımız maç oldu. başakşehir ve trabzonspor'u deplasmanda en son kendisinin döneminde yendik. neyse prandelli, riekerink, tudor falan büyük hocalar kendisi ise vizyonsuz. hatalı olduğunu kabul etmekle birlikte öyle itin bir yerine sokulacak adam değil kendisi.

    günahıyla sevabıyla bize dördüncü yıldızı kazandırmış, ezeli rakibimizle aramızı açmamızı sağlamış dört yıldızlı teknik adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın