resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 9533
    bence sözlükte hakkı en çok yenen adamdır kendisi. hatta galatasaray taraftarının da en çok hakkını yediği kişidir. hala kendisi jem karacan yüzünden vurulmaya çalışılıyor.

    hamza hocanın tek hatası iletişimsizlik. futbolcuyla değil, taraftar ve medya ile iletişimi bir türlü yönetemedi. bu da iyi niyetinden kaynaklanıyor aslında. çünkü her seferinde kulübü ve oyuncuları korumaya çalıştı. hiçbir futbolcu hamza hoca hakkında kötü konuşmaz, çevresi de aynı şekilde. bursa'dan da iletişimsizlik yüzünden ayrıldı. takım beşinciyken o gittikten sonra son hafta ligde kalmıştı.

    bizim insanımız biraz balık hafızalıdır her şeyi kolay unutur. ama hamza hocanın takımı 30 metre de top oynamaya çalışıyordu. hani herkesin şu an dem vurduğu şut bile çekemiyoruz goygoyu hamza hoca zamanı epey yüksekti. çok fazla şut çekerdik maçlarda ve bu suçlar set üzerinden gelirdi. sneijder'i özel olarak kullandı bu konuda. (en yakın beşiktaş'la oynanan şampiyonluk maçına bakabilirsiniz) şampiyon yaptığı takım 3 kupa kazandı ve son haftalarda gol yemeden şampiyon oldu. insanlar böyle şeyleri tesadüf olduğunu filan düşünüyor.

    kendisinin en büyük şansızlığı bence dursun özbek gibi düşük profilli galatasaray'ın en kötü başkanıyla çalışmasından kaynaklıydı. yoksa kimse kimseyi umut'u savundu diye kovmaz. eğer abdurrahim albayrak görevde olsaydı hamza hoca kovulmazdı.

    kendisi kulübü çok sahiplenmişti. akademi de oyunculara yardım eder, alt yapı takımlarının antrenmanlarına gelirdi. her personel de hamza hocayı severdi.

    akhisar'da hocayken kendisine hedefini sormuşlardı o da hedefim galatasaray'da teknik direktör olmak diye yanıtlamıştı. ve dileği gerçek oldu ve galatasaray'a 3 kupa kazandırdı.

    takımları her zaman pozitif oynamaya çalışır. gençlebirliği ile yaptıkları tesadüf değil. takım geldiğinden beri yenilgi yüzü görmedi ve gol yollarında sıkıntı çekmedi ve en önemlisi takımı reaksiyon verebiliyor.

    ben bugün bir sürpriz bekliyorum kendisinden. umarım fenerbahçe*'ye çelmeyi takmayı becerir.

    bizim taraftarımız vizyoner olduğu ve isime taptığı için galatasaray'ı pep guardioala, klopp, pochettino gibi hocaların çalıştıracağını düşünür ve kendi insanına köylü muamelesi yapar. böyle şeyleri gördükçe iyice futboldan soğuyorum.

    allah herkese akıl fikir versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın