• 36788
    "babamın türkiye'de oynadığı yılların üzerinden çok zaman geçti ve futbol dünyasında çok şey değişti. ancak trabzonspor'un benimle ilk ilgilendiği ve transfer görüşmeleri başladığı günden itibaren babam çok olumlu, istekli davrandı."

    "cyrstal palace, önceliği ligde kalmak ve bir alt lige düşmemek olan bir takımdı. trabzonspor ise her zaman mücadele etmeyi ve zirveyi hedefleyen bir takım. burada daha fazla şans bulabiliyorsunuz. performansımdaki değişimi de bununla açıklayabilirim."

    "futbolun içinde bulunduğum andan beri gördüğüm en iyi ve coşkulu atmosferin trabzon'da olduğunu söyleyebilirim. prag karşılaşmasında atmosfer o kadar inanılmazdı ki birden kalp atışlarım hızlandı. devre arasında vücuduma heyecandan kramplar girmeye başlamıştı."

    "türkiye'ye şu an gelmiş olduğum için mutluyum. daha erken gelmiş olsaydım belki sıkıntılar yaşayabilirdim. doğru zamanda, doğru yerdeyim. daha doğru olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. bundan vazgeçmeyeceğim."

    "ilk günlerimde bir mağazada bir taraftarla fotoğraf çekildik. sonra hiç beklemediğim anda yaklaşık 50 kişi birden mağazanın içine doluşmaya başladı ve benimle fotoğraf çekilmeye çalıştı. yetkililer yardımcı olmasalar, arabaya binmem bile mümkün değildi. inanılmazdı."

    alexander sörloth
App Store'dan indirin Google Play'den alın