• 14
    galibiyetten başka sonucun kabul görmeyeceği maç. rakibin en golcü iki oyuncusu junior fernandes ve papiss cisse bu maçta yok. hücum anlamında geriye en tehlikeli oyuncuları djalma campos kalıyor. ancak sadece hücum olarak değerlendirmemek lazım rakibi. çünkü takım olarak iyi oynadıkları bir gerçek. biz seyirci avantajımız ile rakibin üstüne çullanırsak bu maçı alırız. yeter ki konsantrasyondan bir dakika olsun ödün vermeyelim.

    maçın biletleri genel satışa çıktı. şu an için 10 ve 11 nolu alanlar harici her yerde bilet bulmak mümkün. cumartesi akşamı galatasarayla birlikte olmaktan daha güzel bir şey olamaz. sabah gezin tozun akşamına takımınızla bütünleşmek için stada gelin. tribünleri ne kadar doldurursak baskı kurmamız ve galibiyeti almamız o kadar kolaylaşır. 90 dakika durmandan, susmadan agresif tribün olarak yerimizi almalıyız.

    bu maçta ne olursa olsun, sahada kim olursa olsun sonucu galibiyetten farklı olmamalı. takımımızın görece girdiği rahat fikstürden kayıpsız çıkması çok önemli. bu maç o fikstürün ilk galibiyeti olsun.

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz

    edit: junior fernandes cezasını türkiye kupasında çekmiş. bu nedenle bize karşı oynayabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın