resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2042
    kendisine inanan, güvenen ve iyi bir sinerji yakaladığı her takımla başarılı olmuş bir teknik adam. aslında real madrid, son chelsea ve manchester dönemlerinde de kendine has başarılı zamanları vardı. ancak, oyuncular tarafından otoritesi sorgulanır hale geldiği her zaman çatışmalar sonucunda başarısızlık sebebiyle gönderilen kendisi oldu. madrid'de casillas, ramos ve ronaldo, chelsea'de doktor eva carneiro, hazard ve arkadaşları, manchester united'da paul pogba temelinde genel sıkıntılar gibi.

    tottenham hotspur kadrosuna baktığımızda genç, başarı kazansa da kupaya aç ve en yetenekli oyuncuları bile bir tık daha üst seviyeye geçebilecek ve bana göre en önemlisi mourinho'nun otoritesini kabullenebilecek bir takım. kadro mühendisliği noktasında da arsenal ve manchester united'a göre defoları daha az diyebiliriz.

    hem tottenham hem de mourinho açısından doğru bir seçim olduğuna inanıyorum. jose'nin özel dokunuşuyla en azından önümüzdeki 2.5 sene içerisinde hayalini kurduğu kupalardan birini getirebileceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın