• 3613
    yıllardır fatih terim ve ergin ataman'ın yaptığı şeyi obradoviç yapınca eleştirmek bana saçma geliyor. fatih terim'in 3. gelişince bir elazığspor* maçı hatırlarım, fatih terim 90. dakikada emre çolak'a penaltı yaptığı için azına geleni söylemişti. keza ergin ataman kendi oyuncusuna tokat atmıştı. bu tür olaylar bizim insanlarımızın ve bizim takımlarımızın gerçeği, doğru olmasa da kabullenmek lazım.

    o gün fatih terim ve ergin hoca ne kadar haksız ise bugün de obradoviç o kadar haksızdır. yapılan doğru değil kesinlikle ama bu adamlar 50 senedir sporun içinde bu kadar adrenalin ve stresle boğuşurken hata yapmaları da çok normal.

    ergin ataman da bunu çok iyi anladığı için obradoviç'i destekleyen bir açıklamada bulunmuş.
    biz klavye başında oturup herkesten mükemmellik bekleyenlerin istediği bir açıklama olmadığı doğru ama kim mükemmel ki beyler. herkes hata yapar. ne yani fatih terim onu çekme, bunu çek deyince gülelim de, obradoviç küfür edinde kınayalım mı? yapmayın, komik oluyor.

    not: bu bir obradoviç güzellemesi değil, sadece yanlış ama sporun doğasında olan bir olayı dürüst ve adilce değerlendirip kendimize itiraf etmemiz gerektiğini söylüyorum. fatih terim'i ne kadar sevdiğimi önceki entrylerimde bulabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın