resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 645
    yapmış olduğu açıklama için açıklama gereken mevcut tff başkanı.

    --- alıntı ---

    * yabancı sınırlaması ile ilgili süper lig kulüpleri bir araya gelerek ortak bir karara varmalı. bu konuda milli takım teknik direktörü şenol güneş de bir çalışma yapıyor. yabancı sınırlamasında planlamayı 3 yıllık bir periyotta yapmayı düşünüyoruz.

    *yabancı oyuncu transferinde bazı kriterler getirilebilir.

    --- alıntı ---

    diyor ki kulüplerle bir araya gelip ortak bir karara varmalıyız. sonra dönüp diyor ki "ama aslında bu önemli değil. çünkü biz 3 yıllık bir periyotta bu kuralı değiştireceğiz."

    yani aslında diyor ki kural değişecek. kulüpler de bunu kabul edecek. böylece ortak bir karara varmış olacağız.

    başka nasıl olabilir? olabilir başka ihtimaller de ama en az bunun kadar saçma.

    eğer ortak bir karar alacağınızı söylüyorsanız, önce ortak karar alınır. kural değişmeli mi, değişmemeli bir görüş bir yoklama alınır. doğru. araştırmanızı, konuya hazırlığınızı yapabilir bu görüş alma sırasında görüşlerinizi daha tutarlı verilere oturtabilirsiniz. fakat açıklama o kadar net ki. kural değişecek diyor. kulüpler kuralın değişmemesi noktasında ortak karar alamazlar yani...

    hım?

    tabii yahu! hey gidi. ne sandındı?

    birbiri ile çelişen cümleler kurarak bu cümleler olumlu olsa bile doğru yapmış olmuyorsunuz. aksine niyetinizdeki sıkıntılar ortaya çıkıyor.

    ne demokratik insanlarsınız değil mi? ortak karar falan...

    çıkıp çat çat söyleyin işte fikirlerinizi. sözünüz ne ise niyetiniz o olsun. kuralın yanlış olduğunu düşünüyorsundur. değiştirirsin. tff'nin başkanı değil misin? kulüpler -1 veya 2'si farklı olabilir- çok derdinmiş gibi, çok seslilik çok tasanmış gibi davranma.

    tabii bunları yazıdan çıkarıyorum. tam söyleme bakmak lazım. diğer yandan yazıları da çok yanlış yorumluyor da olabilirim. yanlışım varsa da eleştiriye açığız elhamdülillah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın