• 522
    --- alıntı ---

    1: beton renkleri rasındaki farkın nedenleri;çimento ve kullanılan kumdan dolayı ve yeni atılmış olmasından dolayıdır.beton kalitesi aynı olmakla beraber yeni betonlanan yüzeyler çok daha pürüzsüzdür.daha beton renginde bi beton var.kaldıki buralar komple kaplama olacak.
    önemli olan betonun kalitesi .beton işini uzman kişiler ve uzman bir çimento firması yapıyor(betonsa)
    2:bayrakların zaman zaman aşağı indirilmesi.aşırı rüzgarda yırtılacak olan bayrakların teme veya saha içine çalışanların üstüne ve vinçlerin üstüne düşmemesi içindir.bir bayrak 80 metrekaredir.tem ve ya sahada bi yerlere düşerkekn vereceği hasar ve can güvenliği tehdidini düşünün.
    bu yüzden rüzgarın sert olduğu havalarda bayraklar indiriliyor.
    şantiyede düzen disiplin ve can güvenliği tüm önlemler üst seviyede.24 saat ambulans şantiyede bekliyor.yemekhanler yatakhanler temiz düzenli.çalışanların sağlık ve güvenliği için tüm çalışmalar yapılmış ve yapılıyor.
    3:süper kolon bir kalıp boyu daha içeri doğru yükselecek,daha sonra dışa doğru eğim almaya başlıyacaktır.(dün bir çizim vardı,o kısmen yanlış biraz daha yukardan başlıyacak dışa eğim)4 süper kolondada kalıp mevcut ve inşaattan bağımsız hızla yükselecek.
    4.v kolonlar e blok beton atılırken alt mafsallarıda betonun içine yerleştirilecek.4 ila 5 gün içinde bunu görebilecez.
    5.prekastların seri olarak stada gelmesi 1 hafta 10 gün içinde olacaktır.seri olarak monte edileceklerdir.
    6.çatı açılır kapanır olacak şekilde sadece kapakları olmadan teslim edilecektir.tüm trübünlerin üstü kapanmış olarak.çatı iişini bildiğiniz gibi temsan yapıyor ve çalışmaları başlamış durumda.
    7.kaba inşaat şubat sonu mart başı gibi bitmesi planlanıyor.
    8. trübün katı inşaatı için tüm katların aynı seviyeye gelmesi beklenmiyecek.e blokta 2 kat çalışması önümüzdeki hafta sonuna kadar başlar.
    9:d blok c blok kat kalıbı çalşıması hızla ileriliyor.f blokta kolon betonlam devam ediyor.
    10.aslanlı yol ve diğer yollar için kazık çakma ve hafriyat çalışmları başlamış durumda.a blok arkasına görebilrisiniz.tünel tarafında görebilirsiniz.f blomk ve c blok arkasındada görebilecez bu çalışmaları.

    --- alıntı ---
    http://www.ttarena.biz/...0-ocak-fotograflari/
App Store'dan indirin Google Play'den alın