resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2898
    garry kotu bir topcu degil. ama sinirlari olan bir topcu. defalarca maksimumuna ulastigi sene yazin +10milyon euroya biryerlere kakalamamiz gerektigini yazmistim. biz ne yazikki 6 ay gecikmeli olarak biraz da deger kaybiyla elden cikarabildik.

    garry icin yillik 1.5milyon euro veriyorsan, hic de bonservis odemiyorsan gercekten fiyat/performans egrisinde iyi bir yerdesin demektir. ama bahsi gecen paralara(4milyon maas, 2.5 kira falan) garry'i transfer ediyorsan agir malsin demektir. garry ne yapacagi cok onceden sezilen bir acik topcusu. faydasi var ama kilitlemek de cok kolay kendisini. bugun bizim takimimizda olsa tabiki fayda verirdi. cunku bugun kosabilen omer bayram bile fark yaratiyor. ama bizi batakligimizdan kurtarmazdi.

    galatasaraya son 6 yil icinde benzer ozelliklerde hizli kanat oyunculari gelip gitti. bu adamlarin tepe noktasi onyekuruydu. ne bruma ne garry onyekurunun katkisini yapamadi. bu sartlarda garrynin yokluguna uzulmeye gerek yok, hatta fenerbahcenin kolay kilitlenebilir bir oyuncuyla oynamasina sevinsek yeridir.

    bizim ilacimiz ise belli: onyekuru. iki bekimizi degistirip bir de onyekuruyu alabilirsek, 2.yariya biraz dinlenmis olarak girecek olan feghouliyle birlikte yine takimi toparlayacagimizi dusunuyorum. ama onyekuru gibi hizli bir kanat sart. mumkunse onyekuru sart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın