resim
Atalay Babacan
Takım:Ümraniyespor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:23
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 429
    sözleşme imzalamaması çok büyük ihtimal onu pohpohlayan menajerinin işi.
    boşver zaten burada süre alamıyorsun, sana avrupadan teklif getireceğim bağlantılarım sağlam diyen bir menajer, ama aslında tek derdi komisyon.
    eğer atalay da denildiği gibi "ben oldum yaa" kafasındaysa hayırlı işlerrr.. bu adama güvenir.. sonra görüşmeler gerçekten de başlar hollanda ligi alt sıralarda bir takıma atalayın maç vieoları izletilir adamlar "babacım bi de jong arıyoruz sen bize ne öneriyosun de get işine" derler. atalay da en iyi ihtimalle bir giresunspor bir karagümrükspora gider ve oralarda azalarak biter.

    altyapıdaki her oyuncuyu köpek gibi çalışıyor forma almak için elinden geleni yapıyor sanıyoruz. gözümüzün önünden daha yeni ozan örneği geçti. çocuk 1 sene nasıl çalışmış da vücut olarak mutasyon geçirmiş. şimdi atalaya bakıyorum hala 45 kilo. güzel kardeşim sen o orta sahada donk gibi ayıboğanlarla çarpışacaksın luyindama gibi adam yiyenlerin arasına dalacaksın. ulan yetenek abidesi dünya starı messi bile hayvan gibi vücut yaptı omuz koysan yıkılmıyor. bizim çocuklar rüzgar esse antrenmanda kale direğini tutacaklar o derece çelimsizlik var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın