2019-20 Türkiye Süper Lig 9.Hafta Maçı
19:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 112
    mutlak suretle besiktas uzerinde buyuk baski kurabilecek bir kadro ile sahaya cikmamizi gerektiren super lig karsilasmasi.

    peki bu baskiyi besiktas uzerinde kurup, pozisyon veya pozisyonlar uretebilecek kilit oyuncularimiz kimler bir bakalim:

    1 emre mor; besiktas'in sol bekini domine edecek, calimlari ve feykleriyle orta sahayi sasirtip ekarte edebilecek ve buyuk ihtimalle savunmayi hazirliksiz yakalayabilecek bir oyuncu gorevini ustlenecek.
    2 ömer bayram; orta sahayi ekarte edecek, ciddi kosularla ve ani donusleriyle besiktas orta sahasini yipratacak, sol acik oyuncumuz babel'i kacirabilecek, hirsli futbolu ile besiktas savunmasini da yipratacak bir gorev ustlenecek
    3 florin andone; omer ve emre'nin domine ettigi orta sahadan top toplayacak, kaleye sirti donuk oynayip hakan sukur gibi kendine golluk pozisyonlar uretecek bir gorevi ustlenecek.
    4 steven nzonzi; defansimiz ve orta sahamiz arasindaki baglantiyi saglayacak, besiktas forvetinin defansin arkasina kacmasini engelleyecek bir standartta oynamasi yeterli olacak. pek fazla buyuk bir gorev ustlenmesine gerek yok. forveti kacirmasin, ataklari kessin, orta sahamiza ve ozellikle yanlara guzel paslar cikarabilsin yeterlidir bence.

    bu macta ozellikle bu 4 futbolcumuz gorevlerini layiki ile yerine getirirse biz bu besiktas'i yeriz ellam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın