resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8356
    çok sabrım taşmadıkça futbolculara abartılı tepkiler gösterilmesi taraftarı değilim. bazen yeri gelir sistemin futbolcuya uymaz veya bir sistemin yoktur oynayamaz anlarım. ama her maç amatör olan senin benim bile yapmayacağı pas hataları, top kayıpları artık sabredilemez hal aldı. üstüne üstlük bir de taraftara küfür etmesi bardağı taşıran son damla oldu. buna rağmen belhanda da dahil tabi ki sabrın taşar, ıslıklarsın ama hiç bir futbolcunun kişisel hesaplarında onu ve ailesini rencide edici yorumlar yapmak doğru değil. son zamanlarda bunu çok yapar olduk. (nagatomo, babel, belhanda, marcao vs.)

    bir mevzu da şu ki; çoğu yönden eleştirelim ama şu 10 numara mevzusu o zamanki yönetimin tercihiydi ve hala giyiyorsa o da şu anki teknik heyet ve yönetim bilgisi dahilinde giyiyor. bu yönden eleştirmek bence doğru değil. öyle veya böyle bir şekilde belhanda artık bizde tam anlamıyla olmadı ve bundan sonra da olmayacaktır. bir an önce en az zararla takımdan göndermenin çaresine bakılmalı. yaptığı hatalar, oynadığı oyun ve taraftara ettiği küfürler artık kabul edilebilir düzeyde değil.

    formsuz olduğu dönemlerde yedeğe çekilmemesi de onu ileriye değil daha geriye götürdü. onun yerine oynaması gereken oyuncuların da ister istemez moralini bozmuş ve teknik heyete bir güvensizlik olmuş olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın