resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8352
    sneijder'la kiyaslanmasini sacma buldugum futbolcu.

    ey ahali ben belhanda'dan tiksiniyorum ve bunun sneijder'la alakasi yok.

    bakin bir futbolcu galatasaray'da bu kadar top kaybedemez. bir futbolcu bu kadar gamsiz oynayamaz. bir futbolcu ileri oynarken top kaybi yapabilir bak. zaten taraftar ileri oynayan futbolcuyu sever onu korur. ama kendi onu bosken, 2 arkadasi cezasahasindayken 20 metre gerideki marianoya top atacagim diye top kaybediyorsa, kaybettigi topu kovalamiyorsa tepki ceker. belhanda'nin sorunu tam olarak bu. bakin babel top kaybetmiyor mu? omer bayram top kaybetmiyor mu? andone top kaybetmiyor mu? evet kaybediyorlar ama hayvan gibi kosarak mucadele ediyorlar. belhanda bilmiyor ama biz burak yilmaz'in yalandan kosmasini yemedik ki kendi yalandan kosmasini yiyelim. kusura bakma belhanda pres'in kultur oldugu yerdesin ve biz seni goruyoruz. her seyin farkindayiz. hakemle didismek senin icin daha kolay, rakiple didismek senin icin daha kolay.

    bunlarin hicbirinin sneijder'la alakasi yok.

    kimle alakasi var soyleyeyim fatih terim'le. eger belhanda 3.5 milyon almasaydi terim de sallamazdi onu. hoca parlatip satma pesinde ama tribunde biz kanser oluyoruz. hocam yeter artik bir yere kadar. tribunde isliklayan adam bilmiyor mu arada senin oldugunu? biliyor. biliyor da islikliyor. artik katlanamaz olduk.

    rica edecegim gece saat 2'de evinde olup sabah 7'de ise gidecek adamlarin galatasarayliligini kimse sorgulamasin.

    bir de aptallik mevzusu var. o cikmis ortaya. einstein soyle demis ayni seyleri yaparak farkli sonuc beklemek aptalliktir. galatasaray taraftari farkli sonuc bekliyor ve aptal olmadigindan duzene comak sokuyor. cunku ne yazik ki hocamiz forma konusunda adaletli degil. adaleti siz saglayamiyorsaniz birileri saglar. zannediliyor ki isliklamasak mac berabere bitecek. hayir isliklamasak fark yiyecegiz. adamlar bos kaleye topu direge nisanladi kac mactir macin adami muslera. yemisim belhanda'dan gelecek parayi. merak etmeyin galatasaray taraftari futbolu en az siz cok zeki adamlar kadar bilir. real macini kaybedersin belki ama belhanda'dan kurtularak gelecegi kazanirsin. zaten tribunler yilmis mactan berbat oynanan futboldan, yan pas yaparken top kaybetmekten. hic degilse belhanda'dan kurtulalim demisler. terim cok iyi biliyor siranin mariano'ya gelecegini. linnes konusunda hatali oldugunu da biliyor. uefa, 0 maliyet falan da yok o konuda. daha gecen senenin ikinci yarisindan beri les gibi oynayan mariano ve sag sol bek direkt koyabilecegin adam linnes. herkes her seyin farkinda. mariano'yu da koruyor aslinda sira ona gelmesin diyor bir taraftan. cunku sira ona da gelecek. cizgiye inmeyi gectim sag aciklarin atmadigi depar kalmiyor pasa babam donup liyundamaya veriyor. muslera'ya versin diye veriyor ha luyindama'ya. cunku kendi verse kufur yicek.

    ama merak etme hoca. ben artik yokum mesela. kiymetli belhanda'nla ne yapiyorsan yapabilirsin. sen bizi, biletini araplara satmamis, takimi les gibi metro rezaletine ragmen ve igrenc bir futbol gorecegini bile bile desteklemeye gelmis, ses tellerini patlatmis, gece 2'de ac bilac eve varmis, sabah 7'de ise gidecek bizi o milyarlik gamsiz icin satmakla kalmadin islik olmasin ileride diye ultraslana hedef de gosterdin. 10 bin kisiye oyna. umrumda degil. insallah sampiyon olursun. bizim duamiz galatasaray'la.

    edit: ya bi de su muhabbet cikmis hepiniz begeniyordunuz falan. acin bakin en ofsayt entrilerime. 2 nisan 2018 tarihli belhanda entrimi okuyun. hatta hepsini okuyun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın