resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8316
    22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçında 5-6 metre önümdeki tribünle atışmış oyuncumuzdur. bizim tribün ona ana avrat sövdü, o da onlar karşılık verdi ama ne dediğini anlamadım. gerçi onun da farklı şeyler söylediğini düşünmüyorum. en son bunu yine aynı tribün ile sinan gümüş arasında görmüştüm ve yine tribünün aynı bölgesi idi.

    ben açıkçası belhanda'yı seviyordum ancak dün ki olaylar açıkçası beni de çok rahatsız etti. aynı tribün önünden marcelo taç kullanmaya gelirken tüm tribün hareket çekti, ingilizce küfür etti adam kafasını yere eğip oyununa baktı. çünkü marcelo profesyonel, belhanda değil. son dönemde iyi oynamadığı da çok açık. ben geldiğinden beri kötü olduğu fikrine katılmıyorum. ama özellikle son dönemlerde 2 düzgün iş yapıyor sonra 5 tane kötü iş yapıp onları unutturuyor. zaten tribün de hata yapsında tepki verelim diye bekliyor. aslında şu an olması gereken bir süre yedeğe çekilmesi ve kendisini toparlamasının sağlanması. ancak bunun olmayacağını ve fatih hocanın sırf taraftar istedi de yaptı denmemesi için tekrar oynatacağını hepimiz biliyoruz.

    taraftarla ilişkisi zaten sakattı artık tamamen koptu. bundan sonra düzelmesi imkansız gibi zaten. devre arası yolları ayırmak artık en mantıklısı olacaktır. hem belhanda hem taraftar hem de kulüp bu konuda çok yıpranıyor. üzerine fatih hoca da tepki görüyor. hiç kimseye faydası olmayan bu birlikteliğin artık son bulması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın