resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8308
    (bkz: 22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçı)

    kabul etmek gerekir ki kendisi dünkü maç özelinde bir aynadır. aslında ıslıklayanların birçoğu bilinçaltında fatih terim'i ıslıkladı. fatih terim en azından şimdilik direk ıslıklanamadığı için sembolik olarak bugünlerde en çok eleştirilme sebeplerinden biri olan belhanda ıslıklandı.

    ben kişisel olarak oyun için kilit rolde olduğunu söyleyen arkadaşları anlamama rağmen kendisini başından beri beğenemedim. konunun sneijder ile de alakası yok çünkü sneijder'in gitme zamanının geldiğini düşünenlerdendim. belhanda bazı özellikleri ile bir sistem için kilit rolde olabilir ama diğer özellikleri ile kendisine kilit rol verilemez. hem yetenek olarak hem mental olarak belhanda'ya bel bağlanamaz. montpellier ve nice'de bile uzun soluklu iyi performans gösterememiş bir oyuncu.

    fatih terim kendisini kilit rolde görüyor. bana kalırsa kendisinin kilit olduğu yerde ben kapıyı değiştiririm. fatih terim ilk önce oynatmaya çalıştığı sistemi sorgulamalı. yoksa şu anki sorunumuz oyuncularla falan çok alakalı değil.

    ayrıca kendisinin dün ıslıklanması umrumda değil de sanki takımın geri kalanı bu olaydan sonra moral olarak geriledi. öyle veya böyle baskı yaparken oyun olarak düştük. keşke kendisine patlama maçı geçen sivasspor maçı olsaydı. çünkü hoca kırık çene, kötü performans falan dinlemeden kanunmuş gibi oynatmaya devam ettiği sürece bu kaçınılmazdı.

    (bkz: 18 ekim 2019 galatasaray sivasspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın