• 756
    spordan zerre anlamayan kanal grubu.

    evet zerre anlamiyorlar. oyle spor musabakalari yayinlaniyor ki bu kanallarda, tamam diyorsun, spikerin sesini kisiyorsun, goruntuler hadi say ki stadda izliyorum da tekrarini gormesem de olur diyorsun. ne bileyim reklam aralari bilmem neler sorun degil diyorsun.

    ama arkadas ozet! yillar sonra dur bakayım su musabakada bizim osman ust direge nisanlamisti ama savunma oyuncusu onu bozmuştu o oyuncu kimdi nerededir simdi bir merak ettim desen, yok!

    evet, o pozisyon yok. hem de macin kirilma ani. rakip takim o moral bozuklugunu iyi kullanip bir sonraki atakta skoru bulmus. mac da öyle bitmis.

    abooooow! anam anam! macta oyle bisey olmamis. ulan ben sizofren miyim diye gezsen yeridir.

    o yuzden para vermiyorum ben bu kanala. ustteki saydigim sebepler zaten temel seyler de, hadi kabul ettik, biz neyiz ki bize verilen yayin bu olsun dedik. ama arkadas onemli bir ani yayınlamıyorsan, ben yayinci kurulusum diye ortalikta gezmeyeceksin.

    sonra birgun biri gelir; canli yayinda hem de slow motion -onemli anlar misali- agzina agzina islak tuvalet terligiyle vurur, arkasindan da seni yere yatirir hemen basinin yani basina mermeri koyar uzerine sicrata sicrata o mermere iser de, ulan oldurseydin de bu kadar rencide etmeseydin diye aglarsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın