• 362
    bu sözlükte her gün bir ya da iki fenerli şeytan taşlıyoruz ama sonları gelmiyor. gelmeyecek de kıyamete kadar devam edecek bu savaş. önemli olan sizin hangi tarafta olduğunuzdur. şeytanın tarafında iseniz vay geldi başınıza çünkü sonunuz harap.

    şeytanın tarafında olup olmadığınızı nasıl anlarsınız? çok basit, sürekli nefret kusuyorsanız, birilerine saldırıyorsanız, kötü zanda bulunup insafsız davranıyorsanız, yazı yazmıyor, yorum yapmıyor adeta kin kusuyorsanız kesinlikle şeytanın tarafındasınız. çünkü bunların tamamı şeytanın beslendiği şeylerdir.

    şimdi dönün bakın spor medyasına. rakip takımlara, yönetici ya da futbolcularına veya teknik adamlarına kin ve nefret kusan, saldıran, yok sicildi, yok tazminattı, yok fetöydü, yok küfürdü saldıran tek bir galatasaraylı yorumcu, yönetici ya da yazar var mı? bulamazsınız, çünkü onlar sadece fikir üretir, bakış açılarını ortaya koyarlar. bunun dışında yaptıkları tek şey ise galatasaray veya teknik heyet saldırıya uğradığında savunma yapmak.

    bir de ferudun niğdelioğlu, emre bol, ahmet ercanlar, rıdvan dilmen, volkan demir, turgay demir, serdar ali çelikler gibilerine bakın. daha nice isimler var ama burada zikretmeye değmez. en medenileri haldun domaç o bile sinsice neler yapıyor. başkanlara dönün bakın. rakip takımın teknik direktörüne tek bir kelime (cümle değil kelime) eden galatasaray başkanı ya da yöneticisi duydunuz mu? duyamazsınız çünkü şeytanla işleri yoktur. galatasaray halis ve hüseyin için şikayette bulunduğunda korsan bildiri yayınlayanlar, şikayetçi oldukları tek maç yüzünden üç hakemin ipini çektiler. hem de birisini aralarındaki maç yüzünden yaptılar. allah ayıplarını ne güzel yüzlerine vuruyor ama onlar hala çok şükür deyip utanmazlıklarına devam ediyor.

    galatasaray camiasına mösyö diye hakaret edip akıllarınca dalga geçenler mi ararsın, türkiye’de otuz milyon, dünya’da yüz milyon taraftarı olan galatasaray’a fransız takımı deyip küçük düşürmeye çalışanları mı ararsın, (iki kez dünya şampiyonu olan fransızlarla dalga geçmeleri de başka bir acınası paradoks) fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür olmayı, özgür ve bağımsız olmayı, adil ve demokrat olmayı türkiye’ye öğreten galatasaray camiasına fetöcü diye saldıranları mı ararsın hepsi var ülkemde. işte güzel ülkemi pisletenler bu densizlerden başkası değil.

    ancak yılmak yok. bu densizlerle, şeytan artıklarıyla sonsuza kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. elimizden geldiğince taşlayacağız bu şeytanları. cehennem kazanındaki akrepler misali, galatasaray’ı ve türk futbolunu inatla aşağı çekmeye çalışanlarla sonsuza kadar savaşacağız. sonuçta zafer bizim olacaktır bundan hiç şüphem yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın