resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1657
    bu messi vs arda haberleri iyice cıvıttı. bir kere aslına bakılırsa ne milliyet, ne hürriyet ne de fanatik okumak lazım. hürriyetdeki meriç tuncanın yazısı ne kadar kinci ve alaycı yazılmış ki artık biz galatasaraylı olarak içimizden diyoruz artık:

    yahu bu çocuğun nesini çekemiyorsunuz? ne yaptı bu size?

    ne yazmış meriç bi bakalım

    -biri nefis çalımları, oynadığı futbol ve attığı gollerle sürekli gündemde..
    -diğeri; aşk hayatı, olayları ve domuz gribiyle gündeme geliyor..

    siz değilmisiniz bu çocuğun her hareketini takip eden? nerede yemek yediğni öğrenen, kimlerle beraber olduğnu her allahın günü gazetede yayınlayan?
    arda herkez gibi sıradan bir insan, hastalanır, sevgilisiyle yemeğe çıkar, eğlenmeye çıkar. bunu messide yapıyor. ne yani adam sadece futbol mu oynuyor? bu ne saçmalıktır ya?
    ___________________________________________________

    -biri; dünya'nın tartışmasız en büyük kulübünde forma giyiyor..
    -diğeri; avrupa'nın ''sıradan'' bir kulübünde..

    buda kıskançlıkta son nokta olsa gerek. galatasaray spor kulübü sıradan değildir. türkiyeyi avrupaya tanıtan ilk kulüp galatasaraydır. avrupada bir türk futbol takımı sorduğunda cevap herzaman galatasaraydır. galatasaray avrupada birinciliğe çıkabilen tek türk takımıdır. meriç efendi bir insan araştırıpta yazar ya. bide şu fenerbvahçe barcelona karşılatırmasını yapsan. para konusunda değilde başarı konusunda! kim daha başarılı kupaları toplayan barcelonamı yoksa türkiyede alay konusu olan 27 senedir türkiye kupası göremeyen fenerbahçemidir? cevabını merak ediyorum meriç bey!

    ___________________________________________________

    -biri dünya medyasını peşinde koşturuyor..
    -diğeri ancak ülke medyası ile sınırlı kalabiliyor..

    bir dakika geçengünlerde ingiliz gazetesinde liverpool ardayı istiyor diye, ben yanlış okudum herhalde. veya ispanya medyası arda rijkard ile anlaştı barcelona yolcusu diye ispanyada haberleri çıkmıyor dimi... forumlarlardada zaten ardayı istemiyoruz gibi demeçler okumadım daha!

    ____________________________________________________

    -biri futbol oynadığı kentin ''kralı'' olarak lanse ediliyor..
    -diğeri ancak ''varoşların prensi'' olarak anılıyor..

    en çokta bu yazıya acıdım, varoşların prensi diye nitelendirdiği oyuncu 2008 avrupa şampiyonasında bütün türkiyenin prensiydi. eminim meriç tunca ardanın isviçreye attığı son dakika golünde arda helal olsun diye bağıranlardan birisiydi. ve şimdi yazdıklarına bakın. messi tartışılmaz muhteşem bir oyuncu. bizim kıyaslamamız bize, o bizim türkiye çapında çıkarabildiğmiz bir messi. sizinde bir messiniz varsa takımınızda sizde kıyaslayın, gurur duyun.
    ____________________________________________________________

    umarım arda turan bu meriç tuncanın son noktasında onu öyle bir utandırır ki, mesleğinden istifa eder ve tükürdüklerini yalamak zorunda kalır.

    -biri şu anda forma giydiği dünyanın en büyük takımından gitse gitse, yine dünyanın en büyük takımlarından birine gidecek..
    -diğeri de eğer gidebilirse, en fazla stoke city, fulham, middlesbrough ayarındaki takımlara transfer olabilecek..

    arda liverpoolda oynuğcak hemde seneye, ve ilk 11de yerini alacak ve türkiyeyi tüm dünyaya tanıtacak. öyle geliştirecek ki kendini, herkes tükürdüğnü yalayacak. ve birkez daha öğrenmiş olucaklar

    galatasaray türkiyedir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın