resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7869
    gamsızlığın dibine vuran, her maç kendisini arkadaşlarımla tartışmam sonucunda bir yere varamadığımız oyuncu. sayesinde kendisini beğenmiyorum diye futbol cahili ilan edildiğim, gamsız, vasıfsız, ciğersiz, yüreksiz, olan ortasaha. daha fazla sıfat ve yakıştırma yapmak istemiyorum. yakışıyor çünkü.
    evet sayesinde...

    ben hayatımda böyle bir oyuncu ne gördüm ne izledim. ağzıyla kuş tutsa, şampiyonlar ligini tek başına kazandırsa (finali) bu adamı sevmem, sevemem.

    normalde hümanist, saygılı ve sakin bir insanım. bu herif bana kişiliğimden ödün verdiriyor. karakterimi bozuyor. insan şampiyonlar ligi maçını hiç edip sırf istatistiklerini milletin gözüne sokmam için, sadece kendisini izler mi ?
    evet izledim. çok saçma sapan top kayıpları, çelimsiz bilekleri, güçsüz koşuları ve gerçekten üzülerek söylüyorum sırf koşmak için ( millet beni pazarda görsün ) boş koşuları, defansa gelip yanından geçen adama müdahale etmemeleri, büyük maçlarda sıfır asist, sıfır şutları bıktırdı. milletede anlatmayın kötü oyuncu olduğunu. artık boş verin söylemeyin herkesi kendi haline bırakın.

    bu adamı başkalarına kötü olduğunu kanıtlamak zorunda değiliz ki. onlar iyi olduğunu kanıtlamaya çalışsınlar. ben artık devrin döndüğünü ve galatasaray taraftarının büyük yüzdesinin belhanda nankörlüğünün farkında olduğunu düşünüyorum. zaten geri kalan kısım ya bizden çok şey biliyor. yada gerçekten hiçbir şey bilmiyor.

    beni düşündüren fatih hoca belhanda ısrarı. bizim göremediğimiz prenslik nesi var açıklasın. belhanda yüzünden seneyi mahvedecek. ama bu konuda leminaya güveniyorum. söke söke, gözüne maskesine soka soka alacak o formayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın