resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7767
    magrip ülkelerinde bir evden fazlaca cenaze çıkarsa veya ardı ardına şanssızlıklar kötü durumlar oluşursa; evdeki lanet, kötü enerji sona ermesi için bir tane keçi iyice ağzı yüzü tuzlanıp çölün ortasında yalnız bırakılırmış. keçi sıcaktan susuzluktan ölünce lanetin ve kötü günlerin sona ereceğine inanılırmış. günah keçisi deyimi de burdan gelirmiş.

    (bkz: 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçı)nda tolga ciğerci diye kovduğumuz bir adam bir tarafta ozan tufan diye milli maskotlarımızdan bir adam bir tarafta, orta sahanın sağında solunda oynuyor. nzonzi ve lemina’yı sahaya çıkartıp seri’yi tribüne çıkarma lüksüne sahibiz. iki ön hücum oyuncumuz feghouli ve babel. jailson’un stoper dirar’ın sol bek oynadığı bir defans hattına sahip takıma karşı radamel falcao’yu adam gibi bir tane gol pozisyonuna sokamıyoruz.

    bu futbol fıkrasını oluşturan tüm özneleri göz ardı edip, diğerlerinden en azından daha kötü oynamamış, sağlığını tehlikeye atmış, en ufak hatasında ensesinde biten bir güruh olmasına rağmen, stresi yüksek böyle bir maça sorumlulukla çıkan adama faturayı kesmek ve günah keçisi ilan etmek tek kelimeyle ayıp. gerçekten inanılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın