• 609
    belhanda bu oyunuyla bırak seriyi, ömer bayramın getir götürünü yapar. ne kadar pas tercihi yaptıysa kilit pozisyonlarda hepsi hatalı. gol yedirmeye çalıştığı anları saymıyorum bile.

    feghouli de kankasına yakışır vaziyette oynuyor bir tane yaptığı olumlu bir hareket yok. bomboş pozisyonda yaptığı top kayıplarını saymıyorum bile.

    babel iyi kötü birşeyler yapıyor ama nagatomoyla çok zor.

    lemina sahanın en iyisi hem 6 hem 8 hem 10 oynuyor. resmen 2 değil 3 kişilik oynuyor yoksa zaten iki katı pozisyon verirdik. ki çıktığı gibide takım döküldü.

    falcao form da değil ama bir tane ara pası bile atamadık adama çok komik. duyanda zanneder fenerbahçe müthiş savunma yapıyor.

    özetle belhandasız, feghoulisiz galatasarayı özledik. serinin andonenin kadroda olmadığı puan kaybı hocaya yazar kimse kusura bakmasın. tehlike bile yaratamayan fenerbahçeye puan verdik bu aciz futbolla. 6. hafta futbol namına sahada hiç bir şey yok. bir tane oyun planı yok. bir tane organize atak yok. tehlike yaratabildiğimiz bir tane korner yok. defansın arkasına atılan bir tane top yok. pas kalitesi rezalet seviyede, şut desen şut zaten yok şutla alakamız yok. o kadar kçtü oynadık ki fenerbahçe faul yapma ihtiyacı bile hissetmedi. yedek forvet alıyoruz kadroya bile alınmıyor, belhandayla feghouli boş boş sahada gezinebilsinler diye. brudge maçındaki kadro bu taktiğin en olabilir halidir. 2 adet 8 numara ile daha az yaratıcı olsada daha "doğru" oynuyoruz. umarım fatih terim takımın başına döndüğünde inatlarından vazgeçer ve şu kadroyu daha verimli kullanmaya başlar. zira terimden başka bir çaresi yok galatasarayın ffp bitene kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın