• 295
    andone ve seri tribünde oturacak. umarım doğru kararı vermişizdir. 90 dakikayı çıkarabileceği şüpheli olan lemina umarım maçın sonuna kadar diri kalabilir. belhanda ayrıca sakatlanmaz umarım. bir de orta sahadan biri kırmızı kart görür ya da sakatlanırsa seri'yi ararız. diğer taraftan ise andone'nin hareketliliği bu maçta işimize yarayabilirdi ama 12 sayı sınırı yüzünden dışarıda kalmış.

    kağıt üzerinde bakıldığında en mantıklı sayılabilecek tercihler olduğunu söyleyebiliriz. umalım da maç içerisinde işler terse dönüp de "bu adamlar lazımdı işte bize" demeyiz. maçın gidişatı gösterecek doğru mu değil mi.

    https://twitter.com/...975787481391105?s=20

    maç için düne kadar pek heyecanım yoktu. ümidim de yoktu açıkçası. beraberlik iyi sonuç derdim. maç saati yaklaştıkça net skorla yeneceğiz inancım hortladı yine. umarım hayal kırıklığına uğramam.

    sahamızda uzun süredir maç kaybetmiyoruz. bir maçta kaybetmemiz rekorumuzun üzerimizde oluşturabileceği gerginliğin geçmesini sağlayabilir; ama kaybedeceğimiz maç fenerbahçe'ye karşı olmamalı! özellikle son olanlardan sonra!

    başarılar aslanlarım! sevindir bizi bugün de ve artık fenerbahçe'yi yenememe şanssızlığımızı kıralım artık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın