• 36219
    "çok net bir tezgah var. büyük resmi görüyor gibiyim de tam görmeden bir şey diyemem. ama tezgah var. fatih terim bir konuşma yapıyor, 4 maç veriyorsun, 3'e indiriyorsun. sonra ali koç konuşuyor. ali koç'un konuştuğu cümleler için de benim takıldığım 2 cümle var. 'fatih'in sicili bozuk' diyor. tamam da, ali koç geçmişte 2 yıl ceza aldı, 1'e indi. fatih terim'in 1 yıllık cezası var mıdır acaba, toplam? o ceza duruyor, o zaman onun da sicili bozuk.

    benim anlamadığım bir olay var. ali koç, 'bunların fıtratında var.' diyor. bunların fıtratında dediği grup galatasaray. arkadaşlar, cin olmadan şeytan olmayın. insanları birbirine kırdırırsınız sonunda. yani galatasaray'ın tamamının sicili bozuk! ya ali koç, sen insanları birbirine kırdıracak mısın? bunun fıtratında var dese fatih terim, bunların fıtratında dediği zaman galatasaray camiası. hadi buyur ali koç, temizle bakayım. yarın bir şey olursa baş sorumlu sensin. daha da olacak bir şeyler, sen daha dün geldin.

    benim anlamadığım bir şey var. ey tahkim kurulu üyeleri, disiplin kurulu üyeleri, ey ali koç! fatih terim'in bu kadar sicili bozuk (!), türkiye cumhuriyeti, fatih terim'in adını 2 stada verdi, ali koç'un adı stada verildi mi? veren de devlet. bazı şeyleri konuşurken her arkadaşın dikkat etmesi lazım.

    bu yıl türkiye'de futbol masaya taşınmaya başladı, bu çok tehlikelidir. sahadan alındı, masaya taşınıyor. çok net taşınıyor, ben bunu görüyorum. grup, ekip halinde bir tuhaflık var.''

    erman toroğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın