• 171
    siyasi bir şeyler yazmayacağım. ekrem bey mevcut belediye başkanı istanbul kulüplerini ziyaret etmesi normal bir durum. siyaset, böyle bir şey mitinglerde atıp tuttuğun insanlarla, zihniyetlerle yeri gelir el ele sıkışır fotoğraf çektirirsin. ki çok kişi de bahsetmiş başakşehir belediye’nin kurduğu takım olsa bile doğrudan belediye kanalı ile para aktarılmaz. bir sürü sponsorları var. ekrem imamoğlu geldi başakşehir bitecek lafları çok ama çok komik. başakşehir bir gün bitecek elbet çünkü taraftarı camiası yok. ne kadar gidecek böyle? bu ekrem imamoğlu zamanında mı olur yoksa başka zamanda mı onu göreceğiz.

    ekrem imamoğlu’nun amedspor’u da ziyaret ettiğini söyleniyor net bilmiyorum. eğer öyleyse buradaki sevgi pıtırcıkları ırkçılık bilmem ne laflarını sıralamaya devam etsin. ben bu konuda ırkçıyım. pkk destekçisi her kim varsa onun ırkçısıyım arkadaş! bunun dini, dili, milleti yok. açık açık pkk propagandası yapılacak biz de yok ırkçılıkmış bilmem ne buna destek mi vereceğiz. senin ne işin var amedsporla? o zaman ülkedeki tüm kulüpleri de ziyaret et. saçmalıktan başka bir şey değil. kendi işine bak arkadaş ya!

    salyangoz’un uyarması üzerine edit: amedspor’u ziyaret etmemiş. amedspor yöneticileri ekrem imamoğlu’na ziyarette bulunmuş. o da kabul etmiş. amedspor’un yanındayım vb. ifadeler kullanmış. vatan, bayrak bunlar siyaset üstü kavramlardır. kim bunlara ihanet ederse haindir. pkk haindir pkk’ya destek veren amedspor da haindir. ekrem bey aptal bir insan değil. bence kimlerle görüştüğüne, kimlerin yanında durduğuna dikkat etmesi gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın